Selectează o Pagină

Te-am ales pe tine – Mia Sheridan_x000D_

_x000D_
_x000D_
Te-am ales pe tine - Mia Sheridan_x000D_
_x000D_
Pret: 39.9, Mia Sheridan, Beletristica, Literatura Universala

_x000D_

_x000D_

Te-am ales pe tine – Mia Sheridan

_x000D_

_x000D_

Mia Sheridan: Te-am ales pe tine

Apărută la editura Epica Te-am ales pe tine este o poveste de dragoste pe care o să o savurezi cu sufletul la gură.,,O femeie cu inima frânta”, așa se prezintă Crystal. Numele ei adevărat este Eloise, iar Crystal e numele pe care îl folosește când urcă pe scena de striptease.

Sursa: https://iubescsacitesc.ro/mia-sheridan-te-am-ales-pe-tine/

Te-am ales pe tine de Mia Sheridan

Te-am ales pe tine scrisa de Mia Sheridan Propune aceasta carte Pentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta carte Pentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta carte Pentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta carte Pentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.

Sursa: https://serialreaders.com/detalii-carte/9776-te-am-ales-pe-tine.html

Te-am ales pe tine

Te-am ales pe tine – Comanda carti online – Autor(i): Mia Sheridan – Pret: 22.90 (43% reducere) – Produs disponibil in stoc. Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor ↪ ASCUNDE NOTA.

Sursa: https://www.librarie.net/p/347120/te-am-ales-pe-tine

Te-am ales pe tine de Mia Sheridan, Editura Epica …

După ce am citit „Vocea lui Archer„, o carte minunată, așteptam cu nerăbdare să citesc următoarea carte a autoarei, iar „Te-am ales pe tine” s-a ridicat la nivelul așteptărilor, mi-a plăcut foarte mult. Am remarcat un oarecare tipar și asemănări între cele două cărți, însă nu m-a deranjat deloc acest lucru, mi-au …

Sursa: https://www.delicateseliterare.ro/te-am-ales-pe-tine-de-mia-sheridan-editura-epica/

Mia Sheridan

Te-am ales pe tine este o poveste de iubire sublimă, contrar genului pe care îl citesc cel mai des. Contrar așteptărilor, dragostea încă mă mai emoționează. Mai ales atunci când are și puteri tămăduitoare! Crystal este stripteuză într-un bar micuț și are traumele ei. În copilărie, mama sa a murit, lăsând-o în grija …

Sursa: https://literaturapetocuri.ro/te-am-ales-pe-tine-mia-sheridan-2.html_x000D_
_x000D_
AdGroup 10866647_x000D_
_x000D_
Clicks 5