Dana Rogoz | Mireasa in tenisi

De data aceasta, am construit o tinuta de zi, perfecta pentru o plimbare de mana cu Radu prin Herastrau. In poze port: rochie Parlor, sacou HM, tenisi River Island, geanta Moon alba (fata detasabila Dantela, pe care o puteti gasi si la Pop Up Store Moon din AFI Cotroceni), ochelari de pe Asos.

Sursa: www.danarogoz.com/mireasa-in-tenisi/

Tenisi nunta – Marushka.ro

Tenisi. Copii. Adulti. Nunta. Pachete speciale. Espadrile. Gata de expediere. Redescopera copilul din tine! Culorile sunt semnul vitalitatii, emana energie si creeaza o stare de veselie. Poti alege unul din modelele noastre sau iti poti crea propriul model. + Pantofi. Lumea pantofilor "Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea"

Sursa: marushka.ro/nunta

Tenisi mireasa "I Said YES" #911 – Madamme Bijoux

Tenisi mireasa “I Said YES”, din material textil alb, pictati manual cu vopsea speciala pt textil, cu figurine simpatice simbolizand “Cererea in casatorie” si “Acceptul reprezentat de un sarut “. Pe spatele tenisilor este scris, cu litere caligrafice “Just Married”. La cerere, se poate inlocui acest mesaj cu data nuntii.

Sursa: madammebijoux.ro/produs/tenisi-mireasa-said-yes-911/

Tenisi mireasa | Breslo

Tenisi mireasa decorati cu dantela, strasuri, panglica din satin si floare textila cu accesoriu metalic cu strasuri si perlute , etc.Paleta de culori poate fi modificata.Accesoriul metalic din interiorul florilor textile poate fi diferit fata de imaginea de prezentare in functie de stocurile furnizorilor / cerințele clienților.

Sursa: www.breslo.ro/item/tenisi-mireasa-2077844

Tenisi mireasa Arhive – Madamme Bijoux

Tenisi mireasa, din material textil alb, pictati manual cu vopsea speciala pentru textil, cu figurine haioase, desprinse din desenele animate.

Sursa: madammebijoux.ro/product-category/accesorii-mireasa/tenisi-mireasa/