Walkmaxx – Branduri | Top Shop

Amenjari magazine si mobilier comercial la comanda. La noi găseşti o gamă largă de produse: panouri slatwall, mobilier comercial, expo wall, sisteme de expunere, manechine si multe altele. Pe langă aceste produse oferim consultanţă gratuită, transport gratuit şi servicii de montaj.

Sursa: www.top-shop.ro/branduri/walkmaxx

Walkmaxx.ro | Walkmaxx

Walkmaxx. Magazin online pentru incaltamintea Walkmaxx. Cunoscut atat pentru design-ul unic al talpii rotunjite, ce te ajuta sa-ti corectezi instinctiv postura, cat si pentru efectele benefice asupra sanatatii, Walkmaxx iti pune la dispozitie o gama variata de produse in functie de gusturi si sezonalitate.

Sursa: www.walkmaxx.ro/

Pantofii de fitness WalkMaxx elimina durerile de spate …

Pantofii WalkMaxx sunt speciali datorita talpii rotunjite, neregulate, care iti da la inceput o senzatie de instabilitate – ca si cand ai pasi pe nisip. S-a dovedit ca acest stil de mers este cel mai sanatos, cel mai natural si cel mai potrivit pentru anatomia noastra si are multe avantaje si pentru corp si sanatate.

Sursa: www.femeia.ro/sanatate/pantofii-de-fitness-walkmaxx-elimina-durerile-de-spate-1785689

Buna seara TPU. Ce parere aveti despre firma de …

Buna seara TPU. Ce parere aveti despre firma de incaltaminte Walkmaxx

Sursa: www.tpu.ro/beauty/buna-seara-tpu-ce-parere-aveti-despre-firma-de-incaltaminte-walkmaxx/

Teniși 4.0, Confort Leisure Shoes | Walkmaxx

Bucură-te de plimbări lungi in natură cu tenișii Walkmaxx Comfort Leisure cu un design colorat și floral. Cu celebra talpă rotunjită și un amortizor pentru călcai EVA, aceștia vă aduc nu numai fericire in viața dvs., ci și confort pentru picioare. Pentru toate varstele, această nouă adăugire in portofoliul Walkmaxx este un must-have in această primăvară. Alegeți …

Sursa: www.walkmaxx.ro/walkmaxx-comfort-leisure-shoes-4-0/